ZAČINJENA BRAZILKA: Ovakva frizura “tamo dole” je hit sezone!

0

Leto se bliži, pa je pravo vreme da se već sad opredelite za to koju ćete intimnu frizuricu šetati ispod bikinija. Naš predlog je da poslušate najseksepilnije žene sveta – Francuskinje

Da vam ispod donjeg dela kupaćeg ne bi izvirivao šumarak, neophodno je uraditi bini-depilaciju. Takođe, i muškarci vole kad žene imaju kreativnu frizuricu Venerinog brega.

Ako ste još niste odlučile na koji način ćete počupati malje sa intimne regije, možda ne bi bilo loše da isprobate najnoviji trend depiliranja kojeg su lansirale francuske dame – “začinjenu brazilku”.

U pitanju je metoda uklanjanja suvišnih dlačica s intimnog područja koja ima veze s pariskim metroom. Ova intimna frizura pravi se tako da se uklone sve dlačice, a jedino se na Venerinom bregu ostavi uspravna pravougaona trakica veličine karte za pariski metro, odnosno širine 2 ili 3 prsta, prenosi Zadovoljna.

Karta-za-Metro-Pariz

Možete se odlučiti i za drugi oblik – trougao okrenut naopačke. Dlačice se uklone i sa stidnih usana, ali ostave se one između polutki guzova.

Ova “začinjena brazilka” kod Francuskinja je puno popularnija nego klasična, metoda kojom se uklanjaju ama baš sve dlačice (tri od 10 Francuskinja biraju brazilsku depilaciju).

Još jedna intimna frizura u Francuskoj proživljava preporod, a to je “uredno podšišan šumarak”, kod koje se uklanjaju samo “nevaljale” malje koje vire iz gaćica, a ostale se samo podšišaju makazama.

IZVORwww.telegraf.rs
PODIJELI
loading...