ZA OVO VAM DOKTORI NISU REKLI! Evo kako možete pobjediti DIJABETES!

0

Šta ako se dijabetes može potpuno izliječiti bez cjelodnevnog uzimanja lijekova i inzulina? I prilično jednistavno, također. Ono što vaši doktori ne znaju ili vam ne žele reći: Naši doktori su naučeni da zdravstvena stanja liječe sa drogom i plaćeni su za to od farmaceutske industrije.

Jednom je jedan doktor rekao da bi bilo puno jednostavnije jednnostavno reći svojim pacijentima da pročiste ishranu, i da je sve što je on oduvijek želio bilo da ima magičnu tabletu da učini da oni budu bolje. Ali zašto doktor makar ne dijele hranu kao vidljivu opciju liječenja. Neki ljudi će poći za tim, možda ne svi, ali će neki to posebno uraditi zato što taj protokol dolazi od njihovih doktora kojima oni vhvjeruju.

Prvo što treba da uredite jeste da promijeniti svoju ishranu i promjene će se dogoditi, ali sporo.

Mnogi od nas znaju koliko je značajno hraniti se zdravo, ali naše zdravlje je u opasnosti kada industrija hrane pravi umjetnu hranu i dodaje velike količine šećera kako bi isprobali svaki jelovnik u restoranu. Moramo početi sami mijenjati stvari, ali to nažalost činimo tek kad nam se zdravlje pogorša. Ovaj čovjek je izliječio sam sebe i imao je sreću što je na vrijeme došao svijesti.

Postoji stara izreka: “Mi smo ono što jedemo” i apsolutno je tačna, a u procesu zaliječenja mozak je jasnijii počet ćete se bolje osjećati. Jedna od najtežih stvari za uraditi jeste promijeniti hranu koju jedemo cijeli život, ali ni blizu teško koliko je teško biti bolestan i sjediti u uredu kod doktora cijelo vrijeme. Pogledajte kako je u potpunosti izliječio dijabetes tipa 2 tako što je promijenio ishranu. Kroz njegovo iskustvo i njegovu pomoć možda ćete promijeniti svoj život i riješiti se dijabetesa zauvijek.

IZVORzdravljeihrana.info
PODIJELI
loading...