Upoznajte ženu koja je izliječila RAK U 4. STADIJU uz pomoć ovog RECEPTA SA MRKVOM!

0

Ann Cameron autorica je brojnih knjiga za djecu, no u ovoj priči ona je glavni lik. I postala je još poznatija nakon što je oboljela od raka debelog crijeva…

Podvrgnula se operaciji u šestom mjesecu 2012. godine kada je bolest ušla u treći stadij. Nije to bio njen prvi susret s ovom okrutnom bolešću. Njen suprug umro je 2005. godine od raka pluća uprkos kemoterapijama.

Ann je odbila ići istim putem kao i on te je kemoterapiju odbila.

“U šestom mjesecu 2012. godine bila sam podvrgnuta operaciji zbog raka debelog crijeva, a nakon toga odbila sam liječenje kemoterapijom. Svaki dan osjećala sam se sve bolje, ali nakon šest mjeseci kontrolne pretrage pokazale su da se rak proširio na pluća, a rak debelog crijeva ušao je u četvrti stadij,” ispričala je Cameron.

Tvrdi kako se posvetila temeljitom istraživanju i naišla na priču o Ralphu Coleu koji je obolio od raka kože sa 26 godina, a prema njegovoj priči, izliječio ga je konzumirajući svakodnevno sok spravljen od 2,5 kilograma mrkve. Odlučila je slijediti njegove stope i počela je svaki dan ispijati sok od mrkve ravnomjerno ga raspodjeljujući tijekom dana.

Kako tvrdi, nakon osam sedmica medicinske pretrage pokazale su da se rak prestao širiti, tumori su se počeli smanjivati, kao i otok na limfnim žlijezdama. Nakon četiri mjeseca žlijezde su se vratile u normalno stanje i rak se nastavio povlačiti. Nakon osam mjeseci, CT je pokazao da je rak nestao.

Tajna je, navodno, u tome što sok od mrkve obiluje sastojcima antitumorskih svojstava, a karoten iz mrkve djeluje preventivno na stvaranje ćelija tumora.

PODIJELI
loading...