Supernamirnica za liječenje hrskavice koljenja, pomaže u obnovi i umanjuje upalu i bolove

0

Stariji ljudi su općenito više pogođeni s ovim stanjem, ali se može pojaviti u mlađih ljudi, kao i, posebno u onih koji su malo veće težine ili onih koji su imali ozbiljne ozljede koljena.

Prema brojnim istraživanjima, jedan od najboljih tretmana je redovita konzumacija želatina. To je lako dostupan sastojak može ublažiti upalu i bolove uzrokovane osteoartritisom, najčešći oblik artritisa. Plus, pokazao se korisnim za liječenje reumatoidnog artritisa i osteoporoze, kao i za jačanje noktiju, i zglobova, poboljšanje kvalitete kose, kože kostiju a oporavlja od ozljeda povezanih sa stresom.

Želatina je bjelančevina iz životinjskih proizvoda i sadrži kolagen, koji je jedan od materijala koji čine hrskavicu i kost.

Prema Sean S. McCarthy iz Centra za kliničko istraživanja u Shrewsbury želatin ima potencijal za poboljšanje funkcije koljena.
Sadrži visok sadržaj aminokiselina koji mogu spriječiti slabost i degeneracija hrskavice u zglobovima. Sa svojim protuupalnim svojstvima, to također može smanjiti artritis bol i upalu.
Svako jutro ga konzumirajte sa mlijekom i brzo ćete uvidjeti rezultate, samo ukoliko bez prekida budete koristili najmanje mjesec dana.

IZVORnarodnamedicina.info
PODIJELI
loading...