Savjeti kako da izgubite 3 kilograma sedmično

0

U nastavku teksta donosimo vam nekoliko savjeta kako da se za samo jednu sedmicu oslobodite tri kilograma a da se ne pridržavate neke rigorozne dijete i radite vježbe koje vas umaraju. Naravno ne morate ih sve koristiti. Odaberite par i svakodnevno ih primjenjujte a preporučujemo da i nakon te sedmice nastavite sa tretmanom . Bićete prijatno iznenađeni svojim izgledom.

Ova metoda omogućava brzu normalizaciju težine i sagorevanje masnih naslaga. Ima pozitivni uticaj na regulaciju lipidnog metabolizma.

– Za uspješno otklanjanje masnoće pojedite pola grejpfruta prije glavnog obroka ili ga konzumirajte sa medom, Vaš metabolizam će se ubrzati..

– Pola kašikice cimeta u prahu stavite u šolju pa prelijte sa 0,2 litra prokuhane vode. Neka odstoji poklopljeno pola sata a kada se malo ohladi dodajte jednu kašikicu meda. Konzumirajte pred spavanje pola šolje a ostatak poklopite i ostavite u hladnjak, Ujutro popijte ostatak na prazan želudac.

– Prije jela na petnaest minuta popijte dvije čaše vode. Metabolizam je ubrzan i hrana će se variti pravilno.Možete uvesti i naviku da svako jutro popijete toplu vodu sa medom.

– Vjerovatno vam je već poznato ali da opet napomenemo kako svaki komad hrane treba da sažvačete bar 30 puta kako se ista ne bi odlagala u vidu masnih naslaga.

– Da bi očistili crijeva od fekalnih naslaga , parazita i sluzi za doručak pojedite kefir sa lanenim sjemenom.

loading...