Ruski onkolog liječi rak i srce ovom smjesom: Samo pomješajte tri sastojka! (RECEPT)

0

Irina Filipova otkrila je recept koji, prema njenim riječima, može značajno da vam pomogne u liječenju ili sprečavanju angine pektoris i snižavanju holesterola

Ruski onkolog doktorka Irina Filipova preporučuje svima ovaj lijek koji, kako navodi, ima trostruko djelovanje. Koristi se za liječenje bolesti srca, odnosno angine pektoris, snižava loš holesterol i djeluje kao zaštita protiv raka. Ako ga duže vrijeme konzumirate, neće vam pretiti opasnost od onkoloških oboljenja, tvrdi ova doktorka.

Sastojci:

svježi šampinjoni,
svježi kupus,
prirodni lipov med.

Priprema:

Uzmite pet šampinjona. Treba da budu svježi, najbolje je da su ubrani u posljednja 24 sata i da imaju potpuno zatvorene “šeširiće”. Operite ih i prelijte prokuhanom vodom. Obrišite ih salvetom i iscijedite da dobijete bistar sok.

Iz mladog kupusa iscijedite sok. Kašičicu tog soka dodajte onom od šampinjona, a potom u napitak dodajte i kašiku prirodnog meda od lipe. Dobićete količinu potrebnu za tri dana.

Lijek čuvajte u dobro zatvorenoj teglici u frižideru. Svako jutro na prazan želudac pojedite trećinu ove smjese što je nešto manje od pola kašike.

Lijek ne treba da dajete djeci mlađoj od sedam godina.

IZVORnet.hr
PODIJELI
loading...