Riješite se upalne kože od brijanja i uraslih dlaka i spriječite njihovo nastajanje

0

Svatko tko uklanja dlačice na osjetljivim mjestima, vrlo lako može pouzrokovati infekciju i pojavu bubuljica, pa čak i plikova.

Koža je najveći čovjekov organ, ali se čovjek premalo brine o njoj. Bubuljice i otekline nastale usljed neprofesionalnog uklanjanja dlačica mogu postati maligne te se pretvoriti u neko od najteži oboljena, čiji tretmani liječenja koštaju hiljade eura.

Uklanjanje dlačica jeste komplikovano i zahtjeva jako puno vremena, ali sve je do pripreme. Potrebno je da koristite biceve koji imaju najmanje tri oštrice. Napominjemo da je svaki bic (žilet) namijenjen za jedan tretman uklanjanja, ali za neke manje površine može poslužiti i drugi put.

Ukolko ipak imate preosjetljivu kožu, i često vam koža otekne, možete koristi Sol kao piling, te time povećati cirkulaciju, smanjiti otekline i dezinficirati kožu. Sol također sprječava urastanje dlačica na koži.

Postupak nanošenja Soli sastoji se u tome da pola kašićice soli i pola šoljice vode pomiješate i nanesete preko kože. Preporučujemo vam da ovu smjesu nanesete pamučnom tkaninom. Nakon nanošenja pustite da se osuši. Ponavljajte ovaj postupak narednih nekoliko dana, sve dok dlačice ne prestanu urastati.

IZVORnarodnamedicina.info
PODIJELI
loading...