REVOLUCIONARNA DIJETA: Skinućete salo dok kažete KEKS!

0

Čitava poenta ove dijete je da izbegavate ugljene hidrate, ali uz ovaj režim ishrane to vam neće biti teško, jer ih nećete jesti od ponedeljka do subote, dok ćete ih u nedelju imati za doručak i ručak.

Napolju je sve toplije i lijepo vrijeme se bliži, a i dalje mučite muku sa viškom kilograma? Ukoliko želite da riješite svoje muke, narednih mjesec dana držite dijetu koju ćemo vam predstaviti u daljem tekstu, i ne samo da ćete se otarasiti naslaga, već ćete se osjećati bolje i to samo kroz dva dana.

ŠTA SVE SMIJETE DA JEDETE?

– Svaku vrstu mesa, izuzev masne svinjetine (čisto svinjsko je dozvoljeno).

– Mliječne proizvode, sa što manje ugljenih hidrata i ne preterujte sa ovim namirnicama (feta, svježi sir sa nula odsto masti, jogurt pola litra maksimum dnevno i kačkavalja).

– Povrće (sve što je zeleno: kupus, zelena salata, krastavac, karfiol, brokoli, luk, malo paradajza, tikvice, špargla, celer, spanać, rukola).

– Jaje na sve načine, a ako baš volite da ih pržite, onda u tiganj stavite maksimum jednu supenu kašiku ulja.

– Orašasti plodovi (badem, orah, kikiriki, ali od svih ovih namirnica po šaku dnevno).

– Voda je veoma bitna tokom cijelog dana i to minimum 2,5 litre.

ŠTA NIKAKO NE SMIJETE DA JEDETE?

– Bilo koju vrstu peciva (brašno nikako).

– Voće nikako, ali samo do nedelje.

– Krompir, soja, pasulj, boranija, grašak, pirinač, grickalice, slatkiše.

– Sokovi, šećer nikako.

Sve ono što je dozvoljeno da imate u svojoj ishrani unosite prvih šest dana, a za sedmi za doručak i ručak slobodno pojedite tjesteninu, krompir, pirinač, sve osim slatkog, a ukoliko vam se baš prijede neki slatkiš, uzmite med ili neki integralni keks. Po isteku sedmog dana vratite se na prvi dan.

Prema ovoj dijeti, u roku od mjesec dana ćete izgubiti minimum 10 kilograma, sigurno i više, jer ova dijeta napada masti na najbolji mogući način, a pritom čuva mišiće.

IZVORbktvnews.com
PODIJELI
loading...