Prirodni recept star 5.000 godina izliječit će vam bolesti pluća, impotenciju, visok pritisak, reumu i gastritis

2

Ono što je super u ovom receptu je upravo to da se bijeli luk neće ni osjetiti. Ovaj recept dokazano liječi mnoge bolesti, ali morate biti pažljivi sa njim – veoma je jak i koristi se samo jednom u 5 godina!

Naime, davne 972. godine, jedan monah u tibetanskom manastiru pronašao je nevjerovatan recept, star čak 5.000 godina! Svi znamo da bijeli luk ima snažno antibakterijsko dejstvo, a odličan je u suzbijanju virusa, gljivica i parazita tako da je ov glavni sastojak u receptu.

RECEPT

Potrebno je:

– 350 grama bijelog luka
– 200 ml 95-procentnog alkohola ili ruma.

Ako izaberete alkohol, vodite računa da ni slučajno ne sadrži metanol ili Benzalkonijum-hlorid.

PRIPREMA

Odvojite čenove bijelog luka, očistite i izgnječite. Pomješajte sa alkoholom i sipajte u staklenu flašu. Nakon 10 dana procijedite, pa vratite u flašu i ostavite da ostoji u frižideru 2 dana.

KONZUMACIJA

Pije se najviše 12 dana i to sipajući odrećeni broj kapi u čašu vode prije doručka, ručka i večere. Prvog dana stavite jednu kap prije doručka, dvije prije ručka i tri prije večere.

Vjeruje se da ova tečnost liječi aterosklerozu, bolesti pluća, impotenciju, sinuse, visok pritisak, atritis, reumu, gastritis, hemoroide, pomaže mršavljenju, reguliše probleme sa vidom i sluhom i ubrzava metabolizam, tako da nema razloga da ga ne napravite i pomognete svom organizmu da bude zdravo i začtičeno od bolesti.

IZVORlijekizprirode.com
PODIJELI
loading...

Dodaj komentar

2 Komentari na "Prirodni recept star 5.000 godina izliječit će vam bolesti pluća, impotenciju, visok pritisak, reumu i gastritis"

Obavijesti me o

Poredaj po:   novije | starije | najviše glasova
Gost
Omer
9 mjeseci 8 dana prije

Kolko procentni rum?Hvala!

Gost
Omer
9 mjeseci 8 dana prije

Koliko kapi treba konzumirati ostale dane,obzirom da je u tekstu navedeno samo za prvi dan?!Hvala!

wpDiscuz