Ovaj prirodni super antibiotik eliminiše infekcije bubrega i bešike već nakon prve primjene

0

Ukoliko želite da se otarasite infekcija urinarnog trakta prirodnim putem, dovoljno je da primjenite ovaj prirodni antibiotik koji pomaže već nakon prvog tretmana.

Svi koji su nekada imali urinarnu infekciju znaju koliko bolne i uporne one znaju biti. Međutim, postoji prirodni antibiotik koji vam može pomoći kod ovog problema. Najčešći izazivač ovih infekcija jeste bakterija ešerihija (Escherichia coli). U nekim slučajevima ona prođe sama od sebe, ali se uvijek preporučuje odlazak kod ljekara.

Recept za prirodni antibiotik:

Sastojci:

250 g korijena peršuna
250 g kore od limuna
250 g meda
2 dl maslinovog ulja
Priprema:

Nasjeckajte korijen od peršuna na veoma male komade i stavite u blender sa korom od limuna, medom i malsinovim uljem. Miksujte sastojke dok ne dobijete homogenu smješu. Čuvajte je u frižideru.

Primjena:

Uzimajte jednu kašiku antibiotika svakog jutra.

Napomena:

Vodite računa da je med organski i od pouzdanog dobavljača, ali i da limun nije prskan pesticidima. Ako ste kupili limun u supermarketu, stavite ga u vodu u kojoj ste prethodno rastvorili sodu bikarbonu kako biste uklonili pesticide i toksine. Korijen od peršuna takođe dobro operite prije upotrebe.

Savjet:

Tokom konzumiranja ovog antibiotika izbjegavajte unos kofeina i čokolade jer ovi sastojci mogu pomoći širenju bakterijske infekcije u urinarnom traktu.

IZVORwebtribune.rs
PODIJELI
loading...