ONA NATAPA KRIŠKU HLJEBA U OVU SMJESU I STAVLJA NA NOGE: RIJEŠILA JE PROBLEM KOJI IMA VEĆINA NAS!

0

Mnogima će ova kombinacija zvučati i nevjerovatno i čudno, ali zapravo je to jedan od najučinkovitijih tretmana koji će vam pomoći da se riješite žuljeva na nogama. Najbolje od svega je što je vrlo jednostavno za pripremu, a skoro vas neće koštati ništa.

Za pripremu ovog malo poznatog a fenomenalnog sredstva za žuljeve trebate samo dvije namirnice koje sigurno već imate u vašoj kuhinji.

Sastojci

Komad hljeba
Jabučni ocat
Priprema

Čitava priprema je vrlo jednostavna, sve što trebate učiniti jeste potopiti komad/krišku hljeba u jabučni ocat. Pobrinite se da ga potopite lijepo dok hljeb ne bude potpuno prekriven jabučnim ocatom. Natopljen hljeb će smekšati i lako ukloniti žulj.

Kako se koristi

Uzmite natopljenu krišku hljeba i utrljajte na žulj. Nakon toga, osigurajte to područje sa povezom ili folijom. Neka tako odstoji preko noći, a ujutro skinite povez.

Primijetit ćete da je žulj dosta manji, te samo mali sloj losiona može vam pomoći da vratite kožu. Obavezno ponovite tretman ako je žulj posebno velik.

Za više postova koji vam mogu pomoći sa svakodnevnim problemima slobodno posjetite našu stranicu i podijelite sa svojim prijateljima.

IZVORzdravaahrana.info
PODIJELI
loading...