ODMORITE SE, ALI ZAISTA: Probajte da pomješate ova 2 fenomenalna sastojka i više nikada se nećete buditi umorni

0

Dobro prospavana noć je veoma važna kada se radi o vašem zdravlju. Hronična lišenost sna može prouzrokovati mnoge fizičke i psihičke probleme. Da li se stalno budite umorni? Možete se uspraviti uz pomoć jutarnje kafe, ali to nije dugoročno rešenje. Postoji načina da postignete bolji kvalitet sna koji će omogućiti da se bolje odmorite i ujutru osećate budnije.

Nedostatak sna utiče na vaše zdravlje

nikada-nećete-biti-umorni-1

Hronični nedostatak sna vas izlaže mnogim rizicima. Studije pokazuju da nespavanje povećava mogućnost infarkta i srčanih oboljenja. Međutim, i oni koji spavaju 9 sati ili više izlažu sebe čak 38% većem riziku od srčanih oboljenja i za 65% većem riziku od infarkta.

Ometen san

nikada-nećete-biti-umorni-2

Postoji mnogo distrakcija u modernom svetu koje skreću pažnju sa dobrog sna – stres na poslu, situacija u porodici, tekući događaji i činjenica da smo hipnotisani svetlećim ekranima telefona. Šta možemo učiniti da neutrališemo ove probleme?

Probajte da napravite ovu jednostavnu mešavinu od samo 2 sastojka i spavaćete kao beba!

nikada-nećete-biti-umorni-3

Pre nego što odete na spavanje stavite malo mešavine ispod jezika i pustite da vam se otopi u ustima. Ujutru ćete biti odmorniji i osetićete da imate mnogo više energije. Zašto ne biste probali?

Med

nikada-nećete-biti-umorni-4

Potrebno vam je 5 kašika sirovog organskog meda

Roze himalajska morska so

nikada-nećete-biti-umorni-5

I jedna kašika roze himalajske morske soli…

Pomešajte ova dva sastojka i stavite ih u staklenu teglu

nikada-nećete-biti-umorni-6

Možete napraviti koliko god želite, dok god održavate odnos 5:1!

loading...