KORISTEĆI OVU MASKU IZGLEDAT ĆETE I DO 10 GODINA MLAĐE!! RECEPT!!

0

Bore i starost – svi znamo da su te dvije stvari povezane, zar ne? Mnogi ljudi diljem svijeta, a posebno žene, su zabrinuti zbog njihovog stanja kože, a ne vode brigu o njihovoj koži, posebno o koži lica.

Većina ih će potrošiti puno novca na skupe kozmetičke tretmane i kozmetičke proizvode, kako bi smanjile pojavu bora. Prava istina je da ne mogu sve žene priuštiti te skupe proizvode i tretmane.

Također bi trebali znati da postoje mnoge stvari koje mogu ubrzati proces starenja i povećati pojavu bora, kao što su: izlaganje suncu, korištenje kozmetičkih proizvoda, loša i nezdrava prehrana, hormonalne promjene i mnogi drugi faktor. Prestanite koristiti ove skupe kozmetičke proizvode i pokušajte prirodnu alternativu umjesto. Ova domaća krema pomoći će vam smanjiti pojavu bora, a to će učiniti vašu kožu svilenkasto glatkom. Izgledati ćete 10 godina mlađe preko noći.

Maska – recept:

Trebat će vam sljedeći sastojci:

1 šalica vode
1 žlica meda
3 žlica riže
1 žlica mlijeka

Upute:

Evo što trebate učiniti – prvo, morate staviti 3 žlice riže u zdjelu i preliti 1 šalicu vode preko toga. Ostavie na vatri 3 minute. Nakon toga,pustite neka se ohladi i procijedite u smjesu. Trebate pohraniti smjesu u staklenu posudu. Zatim, trebate uzeti kuhanu rižu, dodati 1 žlicu meda i 1 žlicu toplog mlijeka. Pomiješajte ove sastojke, dok ne napravite pastu.

Kako koristiti:

Evo što trebate učiniti -prvo, morate oprati lice čistom vodom. Nanesite ovu domaću masku na lice i masirajte nježno – kružnim pokretima. Ostavite na 15 minuta, a zatim, isperite toplom vodom. Trebali bi koristiti ovu masku jednom tjedno. Biti ćete zaprepašteni rezultatima. Ova domaća maska će hidratizirati kožu, a vi ćete izgledati 10 godina mlađe preko noći.

IZVORvrhunskibakinirecepti.info
PODIJELI
loading...