Kako Pravilno Koristiti Ovaj Nevjerojatan Korjen Protiv Boli U Leđima

0

Bolovi u leđima su čest zdravstveni problem kod sredovječnih i starijih ljudi, ali s vremena na vrijeme i mladi ljudi također znaju imati problema.

Neki od simptoma su bol u leđima ili oko bokova, smanjenje fleksibilnosti kralježnice i nesanica.

Bolovi u leđima mogu nastati iz više razloga, kao što su napetost mišića, nepravilna prehrana, nedostatak tjelesne aktivnosti, artritis, prekomjeran fizički rad, loše sjedenje i držanje te trudnoća.

Bol u leđima vam može otežavati da izađete na kraj s dnevnim aktivnostima. Prirodni tretmani mogu pružiti brzo olakšanje od bolova i omogućiti vam da ponovno uživate ​​u životu.

Kako koristiti đumbir?

Korijen đumbira, koji se koristi za liječenje kod povraćanja, također se može koristiti u liječenju boli u leđima, prenosi Top 10 Home Remedies. Protuupalni spojevi u đumbiru mogu pružiti olakšanje. Postoji nekoliko načina.

Nanesite malo paste od đumbira na zahvaćena područja, a nakon toga ulje od eukaliptusa.

Izrežite tanke kriške svježeg korijena đumbira i stavite ih u posudu kipuće vode. Kuhajte na laganoj vatri 10 do 15 minuta. Ostavite da se ohladi na sobnu temperaturu i procijedite. Dodajte med i ppoijte. Možete piti ovaj čaj od đumbira dva ili tri puta dnevno kroz nekoliko dana ili dok ne vidite poboljšanje.

Također možete napraviti biljni čaj s pola žličice crnog papra u zrnu, pola žličice klinčića i jednu čajnu žličicu đumbira u prahu.

loading...