KAKO IZGUBITI PREKO 4 KILOGRAMA ZA 7 DANA SA UKUSNOM SUPOM KOJA SPALJUJE MASNOĆE!

0

Pretilost je jedan veliki problem za mnoge ljude širom svijeta. To nije samo estetski problem, već i zdravstveni, jer pretilost može dovesti do problema sa srcem i dijabetesom tipa 2.

Ovaj sedmodnevni plan ishrane je preporučen od strane liječnika koji ga preporučuju pacijentima koji moraju smršati za kratko vrijeme, jer ih je operacije srca čekala-

Ova supa za mršanje se mora kombinovati sa velikim količinama vode. Za njenu pripremu trebate kesicu supe od luka, konzervu paradajza, hrpu celera, 3 narezane mrkve, 1 veliki lijepo sjeckani kupus, 6 komada sjeckanog luka, 2 konzerve mahuna, so i biber.

Svi sastojci se miješaju zajedno u vodi sa začinima i kuha se 10 minuta. Nakon 10 minuta smanjite temperaturu i kuhajte dok povrće ne postane mekano.

Sedmodnevni plan

Dan 1 – Jesti supu zajedno s voćem kao što su lubenica ili dinja. Pijte vodu, sok od brusnice i nezaslađen čaj.

Dan 2 – Supu treba konzumirati zajedno sa zelenim lisnatim povrćem i kukuruzom, grašak i grah treba izbjegavati. Također, ne konzumirati ni jedno voće.

Dan 3 – Treći dan bi trebali konzumirati supu zajedno s povrćem i voćem po vašem izboru.

Dan 4 – Jesti suu i konzumirati banana koliko god želite. Pijte velike količine vode.

Dan 5 – Uz supu možete jesti paradajz, govedinu, piletinu ili ribu. Uvjerite se da je sve visoke kvalitete, te piti najmanje 8 čaša vode. Jedna porcija supe će biti dovoljna za ovaj dan.

Dan 6 – Uzmite zeleno lisnato povrće i kombinirati ih s govedinom, ribom ili piletinom. Izbjegavajte krompir, konzumirati barem 1 obrok supe.

Dan 7 – Konzumirati voće i povrće. Jedite smeđu rižu i pojesti supu barem jednom dnevno.

Tokom ovog režima, ako ste izgubili više od 4 kilograma, trebali bi uzeti pauzu i onda opet krenuti od prvog dana. Također trebate znati da ovaj režim da je različite rezultate za različite ljude.

IZVORwww.posebnirecepti.info
PODIJELI
loading...