Kako da imate punije usne za samo 30 sekundi (VIDEO) Više detalja na:

0

Punije, sočnije, ljepše, senzualnije usne za samo 30 sekundi? Evo kako da to postignete! Svi oni koji imaju male i tanke usne, a žude za nešto punijim, sigurno su pokušavali različite trikove i proizvode koji žele efekt punijih usana. Ne morate više tragati po internetu jer vam mi donosimo odličan trik uz koji će vaše usne sigurno izgledati veće i punije. Konturiranje usana i nije neka novost s obzirom na sveprisutan trend konturiranja svih mogućih delova lica i tela, ali je sigurno delotvorno jer funkcioniše na principu svetlosti i senke. Puno je jednostavnije nego što mislite i može se uraditi sa svim bojama ruževa koje već imate.

Postupak se sastoji od samo tri koraka i može se uraditi za samo 30 sekundi.

1:Uzmite dve nijanse boje po izboru olovke za usne (može i ruž, ali olovka je preciznija). Oivičite i popunite svoje usne svetlijom nijansom.

2:Tamniju olovku nanesite u spoljašnje uglove usana i na gornju i donju ivicu usana. Produžite tamnu liniju do jedne trećine donje usne, preskačući sredinu.

3:Izblendajte prstima dve boje kako bi se stopile. Ako želite da dodatno naglasite donju usnu, dodajte još malo svetlije nijanse u sredinu donje usne i dodatno potamnite ivice.

Za detaljnija upustva pogledajte video…

IZVORwww.nezavisne.com
PODIJELI
loading...