JEDNA ŽENA JE OTKRILA KAKO JE SMRŠALA PET KONFEKCIJSKIH BROJEVA I IZAZVALA JE NEVERICU I SUMNJU KOD ŽENA ŠIROM SVETA

0

Njen način mršavljenja je NAJČUDNIJI na svetu: Priča koja je sve iznenadila!

tvrdi da je izgubila kilograme zahvaljujući snazi uma i da je ceo proces bio izuzetno lak i jednostavan.

– Neki ljudi će biti skeptični, ali zaista sam ovo postigla zbog snage svog uma. Bukvalno sam verovala da sam mršava. Naše misli su toliko snažne i sada se osećam bolje nego ikada – rekla je ona.

Ona je počela da se goji pre sedam godina, posle gubitka dugogodišnjeg partnera Kristona Dokera (32) zbog bolesti.

– Kada je on preminuo, upala sam u duboku depresiju i nisam ustajala iz kreveta 12 meseci. On je bio tako pozitivna sila u mom životu da nisam znala kako da nastavim bez njega – istakla je ona.
Heder je čak razmišljala o samoubistvu u najgorim trenucima, ali je onda odlučila da drugačije posmatra svoju tugu i tada je otkrila tehniku “emotivne slobode”. Svrha tehnike je drugačije razmišljanje i drugačiji pristup.

Funkcioniše po principu odbacivanja “blokada” koje su izvor emotive nelagodnosti. Liči na akupunkturu i koristi iste energetske tačke za tretiranje fizičkih i psihičkih problema.

Umesto igala koriste se prsti kojima se blago tapka kako bi se oslobodila nakupljena energija i “prespojio” mozak. Tako je i Heder uspela da se oslobodi svoje loše energije, a onda je tehniku iskoristila za još nešto.

– Jela sam nekontrolisano godinama i znala sam da moram da sredim svoj problem sa težinom. Nisam htela da sebi uskraćujem nešto, ali znala sam da moram da prestanem da jedem čokoladu, kolače i grickalice. Tada sam odlučila da isprobam tehniku kako bih izgubila višak kilograma – rekla je ona.
Kada bi osetila potrebu za slatkišima, Heder bi blago tapkala određene tačke na licu i prsima, razmišljajući pozitivno. Posle nekoliko minta, više joj se nije jelo slatko.

U roku od nekoliko meseci, Heder je počela da nosi nekoliko brojeva manju odeću.

Podstaknuta promenom u izgledu, Heder je napustila posao fotografa i pokrenula je svoj biznis kako bi pomogla drugima da smršaju samo uz pomoć pozitivnih misli.

IZVORmoja-kuhinjica.info
PODIJELI
loading...