GOTOVO U TRENU: 3 BRZA NAČINA KAKO MRŠAVITI UZ TOPLU VODU

0

Vjerojatno su mnogi od nas bar u jednom trenutku života bili na dijeti, htjeli ubrzati metabolizam i potaknuti probavu. Mnogi se možemo pronaći i u scenariju – svaki ponedjeljak nova dijeta. Kako bi vam olakšali otapanje viška donosimo vam tri recepta s toplom vodom gotova u trenu.

Većina nas je čula za pravilo čaše tople vode natašte koja odlično potiče probavu i olakšava mršavljenje. Prema ayurvedi, redovna upotreba prokuhane tople vode jača naš imunitet, daje snagu i energiju. Osim toga poznata je metoda čišćenja i uravnoteživanja organizma upravo pijenjem tople vode. Topla voda potiče probavu, čisti kožu, potiče izbacivanje vode iz organizma pa je stoga odlična za uklanjanje vodenog celulita i mršavljenje.

Mi vam otkrivamo čak tri recepta s toplom vodom i još pokojim sastojkom od kojih jedan trebate popiti ujutro, drugi kad god želite tijekom dana, a treći pola ujutro na prazan trbuh pola navečer nakon jela.

Napitak br 1. ujutro: Pomaže pri mršavljenu i potiče metabolizam

– čaša tople vode
– 2 žlice iscijeđenog limuna
– žlica meda

Napitak br 2. ujutro i navečer: Stabilizira šećer u krvi, daje osjećaj sitosti i smanjuje osjećaj gladi

– šalica tople vode
– žlica cimeta
– žlica meda

Popijte pola šalice ujutro na prazan trbuh i pola navečer nakon jela.

Napitak br 3. jednom tijekom dana: Boga nutrijentima, ublažava potrebu za slatkim i potiče probavu

– šalica tople vode
– 1 žlica iscijeđenog limuna
– 1 žlica meda
– 1 žlica cimeta

Savjet plus: Voda neka bude što toplija tek toliko ohlađena da je možete normalno piti. Ukoliko ne volite neki od ovih sastojaka možete piti i samo toplu prokuhanu vodu. Ne može štetiti jedino vas može natjerati da češće odlazite na toalet.

IZVORzadovoljna.dnevnik.hr
PODIJELI
loading...