Doktor Todor Jovanović: Gledajte u sunce 10 sekundi i svaka bolest biće napadnuta!

0

Doktor Todor Jovanović je ceo svoj naučni rad posvetio imunologiji, virusologiji, ishrani i zdravlju. Njegov rad rezultirao je pronalaskom preparata koji kao dodatak ishrani zdravih i obolelih osoba obnavlja energiju i jača ukupan sistem ljudskog organizma.

Potvrdu vrijednosti ovog lijeka dali su instituti u Evropi i Americi.

Koja je korist od UV zračenja?

Sve što je zračenje, sve što je sunčeva energija, sve što je svjetlost, sve to nosi biofotone, kvantne čestice koje su nešto između materije i energije. Bez njih nema života. Pri umjerenom izlaganju UV zracima, stiče se vitamin D, snižava krvni pritisak, poboljšava rad srca, povećava imunitet, ubijaju virusi i bakterije, oporavljaju se koštana struktura i polni hormoni.

Da li vakcine ubijaju viruse?

One nisu antivirusne. Bolje je pustiti organizam da se sam izbori protiv virusa, jer vakcina jedno popravlja, a drugo kvari, pa time izbacuje iz ravnoteže imunološki sistem. Naravno, farmaceuti nam žele dug, ali bolestan život. Milijarde se ulažu u lijekove, a vrlo malo u prevenciju. Zato je dragocenija moć svjetlosti.

Kako se liječi suncem?

Gledanje u sunce je solarna joga. To se čini samo kad je sunce crveno, pri izlasku i pri zalasku. I to najviše desetak sekundi. I svaka bolest biće napadnuta. Zato sam protiv nošenja tamnih naočara. To može da smeta, ali korist je velika.

1
2
IZVORstil.kurir.rs
PODIJELI
loading...