Dodajte ove namirnice u prehranu i samo gledajte što će vam se desiti sa organizmom

0

Ovaj post je napisao Nick Garcia, HN. On vjeruje da svatko može postići zdrav način života i imati tijelo svojih snova. Zato je posvećen pomaganju ljudi da se jedu pravu hranu.
Većina nutricionista će vam reći da biste se trebali otarasiti od svih loših namirnica ali on je pronašao način da konzumirate sve, ali da ipak stavite sebi nešto u prioritete.

Uvedite ovih top 4 namirnica ukoliko želite zdrav život i vitku liniju bez sala.

1. Jaja
Opterećen s više hranjivih tvari i minerala od gotovo bilo koje druge hrane na planeti, jaja su sasvim moguće savršena hrana. Najbolja opcija doručka.

2.Špinat

Šta je popis superhrane bez špinata?
Špinat je izvrstan izvor kalija, vitamina K i magnezija, zajedno s nekoliko snažnih antioksidanasa koji mogu zaštititi stanice od oksidativnog oštećenja.
Jeste li znali kada jedete špinat koji je kuhan može da apsorbirati u organizam više razine vitamina A i E, proteina, vlakana, cinka, tiamina, kalcija i željeza. Važni karotenoidi, kao što su beta-karoten, lutein, zeaksantin.

3. zobena kaša

Zob ima sposobnost da snizi kolesterol.
Zob sadrži vlakana, proteine, i antioksidansime.

4. Orašasti plodovi

Ovi orašasti plodovi su pakirani s brojnim zdravstvenim koristima hranjivim tvarima, mineralima, antioksidansima i vitaminima koji su neophodni za metabolizam Većina orašastih plodova imaju vrlo visoku razinu omega-6 masti, što mogu biti i vrl upalni i nezdravi u velikim količinama, ali lješnjak ne, njega koristite što više.

IZVORnarodnamedicina.info
PODIJELI
loading...