DIRLJIVA PRIČA: Ova 11-godišnja djevojčica je učinila PREDIVNU STVAR za svoju novorođenu sestru – Pogledajte o čemu se radi!

0

Mala djeca bi paničila i plakala ako bi se desilo nešto hitno. Ali Caitlin Burke je vrlo različita. Tokom hitne krize, ona je pokazala kako smirenost može proizvesti pozitivne rezultate. Caitlin je stvarno hrabra djevojka koja je donijela svoju sestru na svijet potpuno sama.

Caitlina mama, Tara, dobila je kontrakcije vrlo rano ujutro, i ona je odmah poslala svog muža Daniela da odvede najmlađu kćerku kod svoje sestre. Odjednom, samo 10 minuta nakon što je njen suprug otišao, vodenjak je pukao. Kao najstarija od pet sestara, Caitlin je bila uz mamu i tokom dvosatnog porođaja.

Ona je porodila mamu uz pomoć medicinara hitne pomoći preko telefona. Ona je čak uspijela presjeći pupčanu vrpcu omotanu oko njene sestre. “Bila sam jako sretna kada je rođena moja sestra. Ona je tako slatka i ja nju stvarno volim. Nastavnici i prijatelji iz moje škole bili su vrlo sretni i ponosni na mene. “, rekla je Caitlin.

IZVORzdravljeihrana.info
PODIJELI
loading...