Čudesan recept iz vaše kuće za bijele zube i zdrave desni! (Posebno za ljubitelje kafe i pušače)

0

Prirodno, jeftino i jednostavno a djeluje! Šta vam više treba…

Kurkuma će vam pomoći da izbjelite zube za nekoliko nijansi u kratkom roku. Ovo je posebno pogodno za zube pušača i ljubitelja kafe.

Kurkuma je potpuno prirodna, ne sadrži tvari koje oštećuju zubnu caklinu i desni. Nakon samo sedam dana redovite upotrebe ove paste od kurkume primjetit ćete razliku.

Uzmiite kurkumu u prahu (oko 1/4 kašike). Stavite na vašu četkicu i očistite zube na uobičajeni način. Nakon čišćenja, nemojte odmah ispirati usta, ostavite kurkumu da djeluje 3 do 5 minuta. U tom kratkom vremenu, kurkuma radi svoj posao…

Nakon toga usta temeljito isprati kako bi uklonili i najstitnija zrna kurkume koja se mogu ukorijeniti između zuba. Rezultat je vidljiv već iz prvog puta. Ako niste zadovoljni, ponovite postupak.

Kurkuma ne samo da izbjeljuje zube, već i kao izvrstan antibiotik i prirodni antiseptik liječi rane i male pukotine, upale u usnoj šupljini i pomaže kod krvarenja desni.

Za više postova o zdravlju ne oklijevajte i slobodno posjetite našu web stranicu češće i podijelite sa svojim prijateljima.

IZVORwww.narodnamedicina.info
PODIJELI
loading...